Ak Partili Mehdi Eker'den İstikrar Vurgusu

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti 3

Ak Partili Mehdi Eker'den İstikrar Vurgusu
Editör: Karamanca
29 Eylül 2015 - 23:30




Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker, seçim çalışmaları çerçevesinde Arnavutköy ve Çatalca’da vatandaşlarla bir araya geldi. Eker, “Ülke açısından istikrarın önemi ortada. Haziran’da seçim oldu. Kaç aydır Türkiye zaman kaybediyor. Şimdi bunun düzeltmenin vakti“ dedi.
Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker, seçim çalışmalarını hızlı başladı. Eker, sabahın erken saatlerinde Arnavutköy ilçesine yaptığı ziyaretin ardından Çatalca’ya yaptığı ziyaretle gece geç saatlere kadar çalışmalara devam etti. Arnavutköy’de AK Parti ilçe Başkanlığı’nı ziyaretin ardından ev ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehdi Eker, ardından Çatalca’da Halk Eğitim Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşları tek tek dinleyen Eker, ardından bir konuşma yaptı.
AK Parti olarak istikrara çok önem verdiklerini söyleyen Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehdi Eker, “On seneyi aşkın süre tarım bakanlığını yapmam bu manada Ak Parti’nin istikrara verdiği önemi gösterir. Sağlık, enerji ve ulaştırma bakanlığında da bu böyle oldu. Akşamdan sabaha bu değişirse ülkeyi ileri götüremezsin” dedi.
Bakan olmadan önce Tarım Bakanlığı’nda 24 sene görev yaptığını söyleyen Eker, “Bu 24 senede 14 tarım bakanı gördüm. Bu bir buçuk senede bir bakan yapar. Bir buçuk senede ne yapabilirsin. İstikrarın önemi. Ülke açısından tek partili bir hükümetin bir ülkenin sorunların çözümünde ne kadar önemli olduğu ortada. Haziran’da seçim oldu. Tek parti çıkmadı. AK Parti’ye karşı olan üç partili blok kendi aralarında anlaşamadı. Meclis Başkanlığı seçiminde anlaşamadıklarını gördük. Anlaşamadılar. Bu süreçte kim kaybetti? Türkiye. Şimdi bunu düzeltmenin vakti. Kaç aydır Türkiye zaman kaybediyor. Şimdi Türkiye yeniden seçime gidiyor. İnşallah millet bu defa kendi kararını en iyi şekilde, Türkiye’nin hayrına, milletin geleceği için en güzel kararı verir“ diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum