Beyşehir'de Dalında Elma Olan Ağaçlar Çiçek Açtı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, göl kıyısındaki bir hobi bahçesinde, dalında elma bulunan ağaçların Eylül ayında çiçek açması görenleri hayrete düşürdü

Beyşehir'de Dalında Elma Olan Ağaçlar Çiçek Açtı
Editör: Karamanca
29 Eylül 2015 - 05:40




Konya’nın Beyşehir ilçesinde, göl kıyısındaki bir hobi bahçesinde, dalında elma bulunan ağaçların Eylül ayında çiçek açması görenleri hayrete düşürdü.
Beyşehir Gölü kıyısında bünyesinde hotel, piknik alanı ve plaj bulunan bir işletmenin hobi bahçesinde yer alan elma ağaçlarının sonbahar mevsiminde çiçeklenmesi görenleri şaşkına çevirdi.
İşletmenin sahibi Fahriye Erden yaptığı açıklamada, Beyşehir Gölü kıyısında bulunan hobi bahçelerinde restoranda kullandıkları sebze ve meyvelerin yetiştirildiğini belirterek, “Ama isteyenlere metrekare olarak kiraya da veriyoruz. Sürüp sulaması bize ait oluyor ve diğer zamanlarda vakit geçirmek için kendileri gelip ilgileniyorlar. Buradaki bahçelerde her türlü bodur meyve ağacımız bulunuyor. Bize ilginç gelen, görenlerin de şaşırdığı bazı elma ağaçlarımızın Eylül ayında çiçeklenmiş olması. Meyve toplamaya gittiğimizde elma toplarken, çiçeğini de görünce fotoğraflarını çekip sosyal medyada bunu paylaştık. Görenlerin çok ilgisini çekti. Bu ayda yeni oluşmaya başlayan elmaları toplayıp hem de çiçeğini görüyorsun. Hepsini bir arada görebilmek mümkün. Hoş bir manzara. Bu şekilde dalında meyve ile çiçeklenmiş 6 ağaç oldu. Bu mevsimde ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum