Basketbol Takımı Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncuları Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti

Basketbol Takımı Başkan Altay'ı Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
29 Eylül 2015 - 05:40




Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncuları Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular yer aldı. Türkiye Basketbol ikinci liginde mücadele edecek Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde Bolu da yapılan kampı tamamlayarak çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden mavi beyazlılar ligin başlamasına hazırlık maçları oynayarak eksiklerini tamamlamak istiyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı A. Ziya Yalçınkaya ve basketbol takımı heyeti Başkan Altay’ın bayramını kutladı. Lig öncesi gerçekleştirilen hazırlıklar ve çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Yalçınkaya, yeni sezon için iddialı bir takım oluşturduklarını ve bir üst lige çıkmak için büyük gayret göstereceklerini söyledi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teknik heyet ve oyuncularla tek tek bayramlaştı. Selçuklu Belediyespor Kulübünün büyük bir kulüp olduğunu, basketbol takımının da yer aldığı ligde kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi. Başkan Altay ayrıca teknik heyet ve basketbolculara yeni sezonda başarı diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları