Reklam

Elvan: 'terörü Kökünden Kazıyacağız'

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, “Geçmişte biz, İsrail’den almış olduğumuz insansız hava aracını kullanıyorduk, dışarıdan aldığımız helikopterleri kullanıyorduk

Elvan: 'terörü Kökünden Kazıyacağız'
Editör: Karamanca
27 Eylül 2015 - 00:10




Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, “Geçmişte biz, İsrail’den almış olduğumuz insansız hava aracını kullanıyorduk, dışarıdan aldığımız helikopterleri kullanıyorduk. Şimdi kendi ürettiğimiz insansız hava araçlarını, kendimizin ürettiği atak helikopterlerini kullanıyoruz. Terörü işte bu donanımla, güçlü silahlı kuvvetlerimizle kökünden kazıyacağız” dedi.
Elvan, Silifke ilçesinde partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Elvan, burada yaptığı konuşmada, “Biz, 1990’lı yılların Türkiye’sinde değiliz. Geçmişte biz İsrail’den almış olduğumuz insansız hava aracını kullanıyorduk, dışarıdan almış olduğumuz helikopterleri kullanıyorduk. Şimdi kendi ürettiğimizin insansız hava araçlarını, kendimizin ürettiği atak helikopterlerini kullanıyoruz. Terörü işte bu donanımla, güçlü silahlı kuvvetlerimizle kökünden kazıyacağız” diye konuştu.
Terör örgütüne silah ve para yardımının dış mihraklar tarafından verildiğini belirten Lütfi Elvan, şunları söyledi: “Biz bunları 1918 yılında da yaşadık. Ülkemizin dört bir yanını işgal ettiler. Türkiye gibi bir devletin kurulmasını istemediler. Ama yaşlısıyla, genciyle, erkeğiyle, kadınıyla o milli mücadele ruhuyla atalarımız savaştı ve geldikleri gibi o yabancılar ülkelerine döndü. İşte milletimizle hesabı olan varsa, devletimizle hesabı olan varsa, ay yıldızlı bayrağımızla, Türkiye’mizle hesabı olanlar varsa bizi iyi tanısın. Biz öyle bir devletiz ki evet yeri gelir susarız ama yeri geldiğinde de gerekeni yaparız. Bizim geçmişte ne yaptığımızı gördüler, bundan sonra da yaparız.”
7 Haziran seçiminde milletin AK Parti’ye tek başına iktidar olma imkanı vermediğini anımsatan Lütfi Elvan, sözlerine şöyle devam etti:
“Milletimizin verdiği karara saygı duyduk. Bunun üzerine hem CHP hem de MHP’ye koalisyon hükümeti kuralım dedik. Koalisyon kurma çalışması görüşmelerinde bizzat ben de vardım. Sayın Devlet Bahçeli, ’ben iktidarda olmak değil, muhalefette kalmak istiyorum’ diyerek bize cevap verdi. Bahçeli, ’ülke için değil elimi, göğsümü taşın altına koyarım’ demişti. Ancak, hiç birini yapmadı. Ne yazık ki iki parti de koalisyon çağrımıza olumlu cevap vermedi ve erken seçim kararı alındı. Gelin, 1 Kasım’da 7 Haziran’ın rövanşını hep birlikte alıp AK Parti’yi tek başına iktidara getirelim.”
Elvan, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum