Muğla'da Kaza: 5 Yaralı

MuğlaDenizli karayolu 7’nci kilometrede meydana gelen trafik kazasında 5 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı

Muğla'da Kaza: 5 Yaralı
Editör: Karamanca
26 Eylül 2015 - 07:59




MuğlaDenizli karayolu 7’nci kilometrede meydana gelen trafik kazasında 5 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı.
Muğla’dan Ortaköy mahallesine seyir halinde olan Ahmet Baysal yönetimindeki 49 EY 870 plakalı aracı, kavşağa yakın mesafede arkasında seyir halinde olan Mehmet Ali Keskin yönetimindeki 20 YH 818 plakalı araç sol arka tamponundan çarptı. Kazada Ahmet Baysal, Ayşe Sevil Baysal (51) ve kızı Merve Baysal (21) ile diğer araçta bulunan sürücü Mehmet Ali Keskin ve Şirin Miray Yakın (19) yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılardan üçü Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, ikisi ise Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza sonrası Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum